har det bra

Jag har det bra här uppe i Furnäsdalen. Tyvärr är det inget vidare väder men jag är med dom jag älskar och det är det viktigaste. Vi gör saker vi inte gjort på länge, sånt som jag tycker en familj ska göra. Så jag har det jätte bra. Min pappa och bror är och fiskar medans jag och min mamma sitter i stugan och bara tar det lugnt. Jag kollar på film och hon läser. 
Vaknade runt 8-9 tiden och hade världens magont så jag knappt kunde ligga still. inga tabletter hade vi med oss heller så det är en jobbig dag. Tur jag har världens bästa som får mog må bra och ringer mig. Går inte att sluta le. Han är världens finaste.
Jag åker hem på lördag och då blir det plocka upp allt och se vad jag hittar på. På söndagen kommer Linnea och gör mig sällskap. Vi ska ha det lika bra som vanligt. Känns som om det var ett år sen jag träffade henne men det var ju bara 3 veckor sen.. bara och bara det är för länge! Sen kanske jag kan hinna med att träffa Han innan han börjar jobba och jag åker på dags läger. Tur jag är hemma på kvällarna och kan träffa han och kompisar. Saknar Falun och alla där hemma!
Nu ska jag fortsätta se film och ta mig något att äta, jag ville bara visa att jag lever och att jag haar det bra. Vi hörs, kram! 

jag önska jag kunde förklara hur mycket du betyder för mig, det finns inte ord som räcker

 

Funäsdalen

Idag åkte vi som sagt igen. Den här gången till Funäsdalen. Vi har några kompisar som har stugan och dlm frågade om vi ville ha den en vecka. Klart man vill göra något med familjen.
 Bilresan tog 6-7 timmar pga stopp för fika oh sen handlade vi i Sveg. Fick med mig en velt underbart skön tjock tröja !! Älskar den !! Den är mjuk inne och lagom stor. Står "canada" och är ett rött löv under texten. Bild kommer väl när jag kommer hem antar jag. Stugan är för tillfället vääääldigt varm men annars var den jätte fin och gullig. Kommer trivas.
Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra men det visar sig.
Nu ska jag försöka sova så jag orkar upp. Vi hörs kram !

7 days left


glöm inte


Borta bra men hemma bäst!


handlat

Nu har vi varit och handlat osv tills vi åker imorgon. Nu väntar jag bara på Lx2 som ska göra mig sällskap och det blir nog sista gången jag träffar dom innan dom åket hem igen *snyft* men tur det finns internet och telefon!
Ska fortsätta packa det sista och sen blir det att invänta dom.
Kram

om frågestunden

Jag skrev ju att jag skulle försöka svara på frågestunden idag men det blir tyvärr inte det. Har inte riktigt tid, ska packa upp, packa ner och sen klockan 8 kommer några kompisar som jag ska umgås med. Sen vill jag ha lite flera frågor också så det blir lite roligare. Så fortsätt ställa frågor, minsta lilla ni undrar om mig. Jag svarar så gott jag kan!
Jag tänkte iallafall försöka hinna med lite bilder från mina veckor i värmland och vansbro. Vi får se hur mycket jag hinner. Men fler inlägg blir det nog.
Kram!

i vansbro

Sitter just nu i vansbro hos morfar och pratar lite. Fick nyss en marabou digestive , mums !! Morfar känner mig hihi. Vi skulle in och handla för påläggen började ta slut. Då passa jag på att följa med och blogga, kolla facebook och instagram. Nörd jag är. Jag har sovit ca 4 timmar inatt. Jag har tänkt väldigt mycket. På Han, mig och massor av annat. Men så är det ibland.
Nu är det är tio dagar kvar tills jag kommer hem och får träffa Han och mysa. Snacka om att jag längtar. Jag längtar även tills jag får träffa mina underbara kompisar också , som jag saknar så jag snart spricker!!
Nu ska vi och handla så vi hörs sen , kram !

glöm inte frågestunden

Ni kan ställa frågor i vilket inlägg som helst. Vad som helst, frågor , tips om vad ni vill läsa om. Alltså vad ni vill. Ska försöka svara på lördag om jag hinner annars blir det när jag kommer hem i slutet av vecka 31. Kram !

jag lever

Blivit dålig bliggning pga dålig teckning här i skogen som jag bosatt mig nu några dagar. Det är rätt skönt kan likson gå ut och slippa träffa folk det som kan komma är en liten råtta eller en fågel. Man kan rensa alla tankar som finns och jag ville lamna i Falun och ta en paus men det ville inte dom.... men jag ville bara berätta att jag lever och mår helt okej. vi hörs kram !

vansbro

 Nu har vi sagt hejdå till regniga Värmland och hej underbara Dalarna. Tyvärr är det dåligt väder här också ... svensk sommar är det enda man behöver säga. Det vi gjort odag ar åkt bil, fikat hos min farbror och hans familj, bil och sen kommit hit då. Döda håla typ, men det är lika bra. Sen har jag pratat med världens bästa i telefon, tiden flög iväg och vi pratade i 2 timmar. Om nästan ingenting, haha. Men jag blev glad och längtar ännu mer hem.
imorgon blir det sommarstugan där vi kommer hålla hus den här veckan. Både mysigt och inte. Men nu ska jag kolla på film och sen sova. Vi hörs ! Kram !

bjuder på en bild på mig och min kusin


sorry

Men nu de här veckorna blir det mycket bild inlägg och sånt, sen skriver jag mer när jag kommer hem och har tid. Och bildbombar från mina tre veckor på vägen sen.
 
Jag har just ätit varma mackor, toast och nu sitter jag och kollar lite på internet. Det jag inte ser på telefonen och så passar jag på att blogga lite också. Så ni ser att jag lever.
Idag har vi vsarit barnvakt till min super söta kusin som va på en bild nedan. Hon är helt galet söt och charmig. Ibland längtar man tills man får en lite unge att ta hand om själv. En liten familj.
Nu ska jag gå och vara lite social med min släkt. Vi lämnar värmland på söndag och åker vidare upp mot dalarna men inte hem riktigt än. Blir ett stopp i vansbro hhos mormor och morfar också, och sommarstugan. 
Men det hade inte suttit fel att kommit hem, JAG LÄNGTAR!!!!
Jag vill hem till min syster, mina fina tjejer, mina super tvillingar och till A. Saknar er allihopa så jag vet inte
 
 
vad....
 
 

jag och min fina bror

Ni har väl inte  glömt frågestunden? klicka här och ställ så många frågor ni vill, anonym eller inte jag svarar,
Om du missa förra länken klicka här, här eller hääääääääääääär

För jag vill bara känna på din kropp kropp hela natten,


Hej farmor och farfar, jag saknar er även fast jag inte kände er är ni ändå en del av mig


glöm inte frågestunden


min vän i torsby

 

middag med mina släktingar

världens sötaste kusin !

watch med


alla dessa tankar

Att inget här i livet är lätt är liksom inget nytt... jag mår jätte bra men ändå är det något som håller mungiporna nere och något som trycker i magen. Det går inte att låta bli att vara rädd. Det har hänt så många gånger förut. Vänder det nu och allt blir bra? Jag hoppas det för jag vill verkligen det här och jag skiter i vad andra säger. Jaja just nu ligger jag i soffan hos farmor och farfar. ikväll ska vi till min kusin och hennes familj. Blir middag och trevligt. Det ser jag framemot och speciellt till min kusin som är 1,5 år och hur söt som helst!! vi hörs ! Skriv frågor nu, vad som helst och jag ska vara ärlig. Kram ! saknar min syster !!

Frågestund

pga dålig uppdatering nu när jag inte ar hemma riktigt så sätter jag igång en frågestund som jag svarar på när jag har tid och när jag kommer hem
 
 
 

När du kollar på mig med dina fina ögon och ler är det som om tiden stannar upp. Då handlar allt om dig.


svar på kommentar

De som var med på den lilla övernattningen var jag, linnea, pontus, simon och A.
Trivs väldigt bra med allihopa ! Hade det underbart!

rubrik saknas

Jag ligger i en skinsoffa i Vansbro och gör ingenting. Jag.kom hit igår och åker till Värmland imorgon till min farmor och farfar. Det ska bli kul att träffa dom och umgås med mina små kusiner. Solen har tittat fram.lite idag men inget sommarvärmen precis... när kommer den då? Mitt humör är inte på topp.. saknar Falun, min syster A och alla underbara kompisar. Skulle gärna packat ner allihopa i min väska men tyvärr fick det inte plats. får jag tag på en dator kan jag lägga in lite bilder också. Vi hors ha det bra! Kram!

övernattning torsdag 12 - fredag 13

 
 
 

läggdags



fredag den 13de

Det är fredag den 13de inte så speciell dag som alla andra tjatar om. Brukar inte vara med otur än alla andra dagar (peppar peppar ta i trä).
Inte bloggat så mycket på sista tiden jag har varit mycket med kompisar och med A. Verkligen njutit av min vecka.
Igår var jag och några underbara ute i en stuga i skogen vid en sjö där vi fiskade, spela spel och myste vid elden. (bilder kommer) Jag ska göra lite tidsinställda inlägg hade jag tänkt för det kommer inte bli så bra bloggning de här veckorna känner jag på mig. 
Hör av mig sen.
 
 

sjuk

Jaha då har man feber, ont i halsen och hostar. Och min helg som var planerad nästan varje dag. Ska se till att vila, dricka vatten och inte frysa. På tordags får jag INTE vara sjuk! Jag tänker gå dit ändå och så är det bara.
Min dag har varit långtråkig och det enda jag gjort är att förflyttat mig från sängen till soffan och soffan till sängen.
Jag hör av mig sen orkarinte sitta vid datorn nu.
Vi hörs, hoppas ni mår bättre än jag.

mobil blogg

Inte skrivit något idag. Men har inte riktigt haft lust. Jag börjar bli sjuk och det får jag verkligen inte! Jag har så mycket som hander i veckan. hinna träffa kompisar, grilla med några som ser fram emot. Så ska ta två alvedoner nu när jag lägger mig och hoppad på att må bättre imorgon.
Kanske ska skriva något om igår. Jag sov till klockan halv elva så det var skönt. Vid tolv kom Lx2 och vi åkte och fiska med mina föräldrar. Sen ringde Evelina och ville träffas så hon kom dit och vid kvart over åtta eller något fick vi skjus hem och fixade oss lite innan vi drog vifare till A och hade det hur bra som helst. Prata, skratta osv. Kom hem runt två. Ja det var min lördag. Nu ska jag komma i säng så jag inte sover hela dagen imorgon. Kram!

.


åker och fiskar, hej

,


mår hur bra som helst

kobbade min sista dag på jobber det var både skönt och inte. Saknar min tanter redan och dom va så söta och vill jag skulle hälsa på. En tant började till och med att gråta. Sötan!
Igår kväll träffade jag några kompisar och hade hur bra som helst. ich sen på kvällen blev den kvällspromenad och gud vad skönt det var! Vädret var perfekt. Tyvärr var det halv mörkt men hade bra sällskap på då blev allt bättre.
 
Idag ska Lx2 med oss och fiska osv. De kommer om 45 min och jag sitter här nyduschad och inte klar på långa vägar. Kanske bäst att börja göra sig klar. 
Jag hör av mig senare.
Kram


godmorgon

helt död tjej här. det blev visst lite sent igår... men så blir det när man inte kan slita sig från telefonen.
Jaja jag får väl kanske skylla mig själv. Nej får jag inte allt, den gjorde så jag sov bra sen och somnade med ett leende så det var ju nästan värt det.
 
jaja. Jobba idag igen då men nu är jag inne på sista vecka. Känns både skönt och inte. Kommer sakna mina tanter jätte mycket. Och dom satt och sa igår att "vi får väl sakna dig nu sen när du slutar" och "det kommer bli bomt utan dig" SÅ SÖTA!
Och efter jobbet kanske upp till gymmet och pumpa lite. Det behövs.
 
Nej nu ska jag fixa det sista, ta fram mat osv sen blird et gå mot bussen.
Kram!

hänt många gånger


1 juli

ny månad
nya händelser
nya möjlighterer
nya känslor