jag saknar dig syster

Vill ha dig här så jag kan mysa med dig!
Behöver dig!


Life is a party, go and have some fun

Ha en bra valborg allihopa!


Dagens/kvällens outfit!

Valborg

Valborg idag, tror igen glömt ett missat det.
Min vaborg kommer se ut så att jag ska vara med mina små grabbs, ingen aning om vad vi ska hitta på men det visar sig helt enkelt. Vi kommer ha det bra vad vi än gör, eller ja nästan. Men det kommer bli galet bra om jag fortsätter på det här humöret!
Ska försöka lägga ut outfit.. när jag hittat vad jag ska ha på mig..... världens problem varje gång man ska någonstans.
Och bilder från kvällen kommer väl kanske någon dag, för sover tydligen inte hemma inatt så vi får se hur bloggningen blir idag. Kanske kan sno åt mig en dator eller något och göra inlägg, inte för att ja tror så många är inne och sitter vid datron ikväll, men alltid finns det väl någon liten stackare.
Men nej nu måste jag sätta fart om det här ska gå bra.
Vi hörs, kram på er!!!



God morgon


- You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have


I love my cat


vårmys med mor min


Behöver göra något åt det är, och det är nu! Orkar inte längre


you don't know


Godmorgon

Godmorgon... eller nja inte speciell god, vaknade med världens mensvärk så jag började nästan gråta. Hemskt!
Idag blir det att fixa lite hemma ochfixa allt till imorgon.
Så vi får se när jag skriver igen, kram!

Min fredag och lördag

Helgen började superduper bra! ledig och på fredagkväll kom ju som sagt linnea och jag fixade maten (bilder kommer) Och fick bra kommentarer så antar att det var helt okej bra mat iallafall. Vi såg skräckfilm men efter halva blev det för mycket och vi satte på kung fu panda istället, kung!
Och idag gick vi på stan men jag fyndade tyvärr inget, var ute efter valborg kläder men blir att rota fram något i garderoben men det går väl det också.
Ikväll får jag sova ensam, gud vad tomt... men som tur är så kommer Linnea tillbaka imorgon kväll. Så då blir det sängsällskap igen, lycka!
.
Hoppas eran början på helgen varit lika bra som min!
Nu ska jag knoppa eller lite film kanske först.
Återstår att se.
Natti!



You call me stupid? I fake a smile everyday and you belive in it every time


men jag vill inte


Ledig

Ja som sagt ät ledig idag men har lite läxor jag ska göra klart så jag slipper göra det sen. Tog en riktig sovmorgon så lämnade inte sängen fören kvart över 11 eller något liknande.
Så idag ska jag vara lite duktig, försöka få undan kläder och väskor så man kan se min soffa och stol, hehe tjejrum... sen ska jag laga mat och diiska också det blir min dag och i kväll kommer bästis och tillbringar kvällen här mycket prat, skratt och flum som vanligt plus imorgon när vi vaknar blir det att göra falu stad. Saknat henne som tusan!
Ja jag lär väl sätta igång så jag får det gjort, vi hörs!
Kramen!

Haha min fina tjej

Dagen

Dagen började med nationellt prov, tyckte det gick ganska bra faktiskt. Och vi slutade 11 eller ja när vi var klara och det blev jag klockan 11 rätt skönt faktiskt och vi är lediga imorgon så det blev en långhelg på 5 dagar, det tackar icke nej till!
Men snart om någotn timme ska jag åka tillbaka till skolan och sen vidare till hälsinggårdsskolan för att prata om min linje, alltså vård och omsorg. Något jag rekomenderar stort!
Så hoppas ni kommer och lyssnar.
Orkar inte skriva just nu trött och ska börja fiaxa lite smått.
Vi hörs kram!

Nervös, vet inte om jag vågar öppna


I’m gonna live my life


things to do today


I'm okey


nationella prov

Fyfan vilken äckel prov alltså, visst det gick helt okej men usvh vad jag hatar det. Svenska är det lättaste ju..
Aja jag har rast till 12.10 så blir bara dega med evelina och madde, någon i klassen eller något skulle jag tro.
Värt att ha så här långt hål?? nej!!

Efter skolan ska jag nog upp till lugnet och träna lite, behöver det känner jag desutom var jag inte på zumba igår pga onte i halsen och trött som fan, jag mådde ju inte så bra heller som det stod i inlägget igår.
Nej nu ska jag fortsätta tråka, vi hörs ha en bra dag kram!

Godmorgon


Bjuder på en fin bild på mig och min kära bror

Med de här sommarbilderna säger jag nu god natt!




Saknar sommaren!

Liv utan dig är meningslöst

Det är dig jag drömmer om på natten, det är dig jag tänker på hela dagen.
Skulle något hända dig vet jag inte vad jag skulle göra, livet skulle vara meningslöst utan dig.
Jag säger det inte men jag älskar dig mer än du kan förstå, det vi varit med om är det bästa tiderna i mitt liv och du har varit en så stor del i mitt liv. Utan dig hade jag inte varit den jag är nu.
Så mycket du stöttat mig och sagt "jag tror på dig"
Jag önska vi bodde på gångavstånd.




Kul

DEt är så kul att se så många som varit inne på min blogg även fast jag inte bloggat på hela helgen typ. MEn igår när jag kom hem var jag jätte trött och sen på kvällen vid ni kom en kompis hit och han stack inte fören vid halv 1 så då blev det bums i säng för att orka upp halv 7 idag, blev dock 7 men det gör inget.
.
Kursen var jätte bra och det var en bra handledare plus snälla åkare.
Jag blev godkänd så nu får jag bli tränare för det underbart söta små barnen!
Men jag är helt slut så jag bloggar mera sen, eller imorgon!
Kram hoppas ni haft en bra helg!

Kort inlägg

Ni blir det att packa det sista som ska med till Leksand sen blir det utbildning hela helgen 9 tuill ca 16.30 både lördag och söndag. Blir både teori och praktiskt, så ut på den saknade isen blir det.
Nu ska jag förtsätta har lite bråttom efter som det är sån snökaos och vi ska komma i tid plus att vi inte vet riktigt vart vi ska haha.
Vi hörs när jag kommer hem, kram!

I skolan och har typ hål

JA som rubriken säger är jag i skolan och har typ hål för våran svenska lärare hade inte planerat svenska lektionen så då fick vi jobba med vad vi ville och ifall vi inte behövde fick vi sluta, men jag och Lisa satte oss vid datorerna och skriver bokrecensioner som ska vara klara, vi ska ha gjort två stycken unde det här året och jag har inte skrivit någon än... kanske dags nu, hehe.
Kommer nog inte bli så ycket bloggning i helgen för att jag kommer vara borta mesta delen av dagarna. Ikväll ska jag vara med några kompisar och ha lite myskväll och lördag/söndag ska jag på utbildning och då är jag i Leksand från halv 9 till efter 4-5 någon gång. Mer information kommer antagligen imorgon efter utbildningen.

Men jag vet vilka jag ska skriva om så det är väl lite tur det.
Nu ska jag fortsätta vi hörs, kram!

,


Dålig bloggning

Dålig bloggning idag men jag har verkligen itne haft lust, jag var så sjukt trött när jag kom hem och jag är det nu så jag ska snart lägga mig och hoppas jag somnar lite i tid.
Skoldagen har varit seg som vanligt, men lite skratt har det iallafall blivit. När jag kom hem var jag ju som sagt trött och för ett tag sen kom jag på att jag hade med mig min uppsats om en köttbulle kvar att göra, nu tänker ni säger vafan men det är så, vi ska skriva en uppsats eller text kalla det vad ni vill om en köttbulles resa genom kroppen och tillslut åka ner i toaletten. Alltså mun till ändtarmsöppningen. Sjukt tråkigt men tur det gick fort när jag väl satte mig och skriva.
Nej nu ska jag sluta babbla och lägga mig, vi hörs!
.
.
Här får ni en av alla låtar jag lyssnat på idag

Liv och död - maskinen (spotify)



flirting


godmorgon 19/4

Trött som varje morgon men vatusan jag har sovmorgon så nehöver inte stressa och snart snart fredag, det bertyder helg.
Igår när jag skulle duscha upptäckte jag en rödprick på insidan va handleden och vad jag vet har jag inte slagit i mig någonstan och har haft lindan på hela dagen... skumt så då sa vi om den är kvar i morgon så ringer vi och hör med vårdcentralen. Den är kvar och pappa skulle ringa senare så får vi se om jag måste åka dit efter skolan.. hatar doktorer och jag ska jobba innom sjukhus osv hur har jag tänker?
Aja jag känner att det blir mycket om min hand i bloggen men det är det enda som händer i mitt liv förutom skolan så, just nu är det rätt dött i mitt liv.
.
Men nu ska jag iallafall göra frukost och kolla på ett avsnitt av one tree hill.
Vi hörs och ha en bra torsdag.
Kram

tröött och död i hjärnan

Efter 3 timmar ch nästan bara suttit still är man helt död i huvudet. Visst det var bra att veta lite va det men det var så tråkigt. Så efter kursen blev det syntest och det gick bättre än jag trodde, så ska skicka in körkortstillstånds grejen och sen vänta på alla papper ska komma och sen bär det ut på vägarna.
Nu ska jag duscha och sen blir det sängen. Saknat den så mycket!
Vi görs, kram!

nordstan


bad things


Kääärr


Vi lever idag, morgondagen kanske inte kommer

Sitter just nu vis skolandatorer med några klasskopisar vi har hål i 2 timmar men nu återstår bara 1 timme så vi orkade inte sitta still bara, då hamnade vi här.
Dagen är som alla andra jag är trött och på dåligt humör, som tur är har jag bra klasskompisar, Madde, Evelina och Daniel som kan få mig på bra humör.
Efter skolan ska jag gå hem eller så tar jag bussen inte helt säker, men måste iallafall äta något och sen 16.45 ska jag och mina föräldrar till nordstan för att gå handledarkurs i tre timmar... döda mig.
Sen händer inte så mycket mer blir att åka hem och ha det lite skönt.


Inatt somnade jag med ett leende på läpparna tack vare honom.

Godmorgon


Trött tjej här

Ja jag är väligt trött efter en dag i skolan sen över 1,5 timme på gymmet. Börjar redan känna av lite av den älskade träningsvärken i benen, älskar det!
Ska försöka att lägga mig snart, jag behöver verkligen sova. Jag ligger och tänker för mycket och handen värker som tusan så man får panik. Blir väl att besöka doktorna för andra gången och hoppas att jag kan få fram felet.
.
ar suttit i soffan med mamma i ca 2 timmar för vi fastnade för 112 poliser och 112 på liv och död. Jag bli bara ännu mer pepp på att börja jobba när jag ser se grön/gulklädda ambulanssjukvårdarna/ambulanssjuksköterskorna, min dröm!
Nej nu ska jag göra mig klar för sängen.
God natt mina läsare!

I skolan

Jaha då har man sluta och väntar på att klockan ska bli några minuter över 3 då mamma slutar och jag kan börja gå ut för vi ska nämligen upp på gymmet. Jag måste skärpa mig och börja träna som, jag gjorde för några veckor sedan!
Tyvärr är ju handen dålig men får väl köra lite extra kondition och ben, men det är chill.
Varuit lite bättre dag idag men det är inte helt bra, plus att jag börjar bli sjuk och det får jag verkligen inte eftersom jag har fullt upp i helgen. (mer om helgen kommer senare)
Så det blir att kurrea sig varje dag och dricka mycket vatten, te osvosv.
Vi hörs när jag kommer hem, kram!

Godmorgon, tisdag


Bad day today!

Skulle kunna nämna hur mycket saker som möjligt som har gjort den här dagen till hur dålig som helst! Som tex att jag måste gå med linda igen på hande, jävla äckel helvetesa hand fan!! Ursäkta orden men jag har haft ont från och till sen 4 januari, seriöst 3 månader jag börjar trättra rätt mycket nu.
-
Aja jag ska inte prata mer om det.
Vi fick reda på idag att det är 5 hela veckor kvar till sommarlov och då är liksom studiedagar , röda dagar osv borträknade och lägger man ihop dom dagarna är det en veckas ledig, livet är bra ibland så där var ljuset i min måndag!
Nu ska jag lägga mig, kanske göra popcorn och lägga mig och hoppas att tisdagen är bättre.
Kram på er!

Inget stoppar mig

Även fast min hand är helt åt helvete så stoppar det mig inte, jag ska snart åka iväg på dans som varje måndag.
Hör av mig senare
Kram


Bilden är några månader gammal


Nu blir det lite mys så här sista dagen på ett helt okej lov.


Happy girl!

Då har schemat kommit och jag är fullbokad nästa helg! Gött!
Och sen på onsda blir det handledar/instruktörskurs (vad tusan kalla det vad ni vill) på körskolan!
Kommer nog bli en bra vecka och helg!

Tänk om man kunde spola tillbaka tiden, vilken nytta det skulle göra


Styr upp mitt humör

Jag är bättre idag (men fortfarande besviken), det var skönt att sova men tyvärr vaknade jag efter 12 så det var lite depp över att jag sovit bort halva sista lovdagen men aja, problemet är att jag vänt på dygnet och ska försöka komma upp imorgon då det är tillbaka till skolan... Jag vill inte, verkligen inte! Orkar inte allt plugg osvosv. MEn om några månader är det sommarlov så jag kör på!
Idag tänkte jag åka och träna eftersom det inte blev igår men jag orkar inte, tyvärr... får försöka träna i veckan om jag hinner.
Så idag blir bara en deg dag.
Vi hörs, kram!

tråk lördag, svar ja

Ja som rubriken säger så är den här dagen tråkigt och en dag man verkligen inte är på humör och nu blev den nästan värre.. hade "planer" men dom sket sig.. menmen sånt är livet det kan ju inte vara på topp helatiden för då kan man inte njuta när det väl är bra.
Jag är verkligen inte på blogg humör just nu.. så vi hörs sen antingen idag eller imorgon.
Hoppas ni har en bättre dag/kväll än jag, kram!

Everything happens for a reason.


Gårdagen - dagen

Gårdagen var hur bra som helst, nu är jag på bra humör igen. I början var det lite komplicerat men det löste sig..
Vi kollade på film och gick ut på en promenix, mys och jag tyckte inte det var så jätte kallt faktiskt.
SÅ halv 4 kom jag kom och åt nattmacka och somnade direkt jag la mig i min underbara säng!
Idag har jag bara städat rummet från golv till tak känns det som, då nu luktar det nystädat och är rent.
Ikväll får vi se vad som händer om jag träffar honom igen eller om det blir något annat. Inga speciella planer som är satta.
Nu ska jag fortsätta sminka mig och sen följa med mamma till affären.
Vi hörs.
Kram!

Fredag

Ja som ni inte missat är det ju fredag sen 13 och jag har inte haft ågon otur, mer än vanligt så jag tror itne på sånt där, aldrig gjort heller.
Jag har bara varit hemma och latat mig, och haft jätte tråkigt hela dagen. Inte funnits något att göra..
så eftersom det är fredag vill jag inte sitta hemma och jag har så förbannat tråkigt så åker jag nu till hälsinggården och har det bra.
Så hör troligen av mig imorgon,
Ha en bra fredag, kram!


outfit, kassa bilder men har ingen fotolust och jag fastnar tyvärr inte på alla

Igår:



Dagens hemma:

.


,


Hej läsare

Vaknade klockan 9 imorse och som jag sa innan jag la mig så skulle jag ha Linnea här och det var hon!
Vi åt frukost och skrattade tillsammans, mysig morgon. Nu har vi sminkat och gjort oss klara för att dra ner på stan och äta lunch på golden palace, kinaresturangen på stan för er som inte visste.
Så jag ska fixa det sista sen drar vi till bussen.
Bilder kanske kommer.
Ha en bra torsdag!
Vi hör.
Kram!

Jag saknar er tjejer!


hemma

Kom hem nyss, blev en väldig mysig kväll med min vän, mycketmycket prat och gud va skönt det var. Älskar verkligen att prata ut även om det inte är något speciellt som hänt det är bara slönt att prata om allt från himmel till jord.
Så nu ska jag väl göra klart för sängen och imorgon kommer jag vakna och se min älskade syster i lägenheten, hur härligt är inte det????  Hon kommer komma så tidigt så jag inte ens är vaken, (hoppas jag) så hon går in och sover lite sen blir det en helt super mysig dag med min kära. Både resturang och bio mys! Saknat min skitunge!
.

Hörs imorgon

Nu åker jag till min super fina och saknade vän i Sundborn. Vet inte när jag kommer hem så antar att jag skriver mer imorgon.
Kram!

En som någon gång varit utstött kommer aldrig bli som vanlig igen, det är något man lever med och något man får acceptera. Men det finns människor som försöker hjälpa och andra som försöker sabba, göra det värre än vad det är att gå runt med det i tankarna.
Och ni jag menar hjälper fan inte till ni sabbar allt igen!
Jag fattar inte hur ni tänker riktigt!
Jag är inte som alla andra och det är jag jävligt tolt över! Jag vill inte vara som er, verkligen inte!

I won't give up

Nu har jag varit på gymmet och kört kondition och styrka, svettig som man är så hoppar man in i duschen och se vad kvällen bjuder på


Älskar mitt hår!

sometimes


Tvingar mig vidare

Jag har precis ätit så nu ska jag packa träningskläder så jag ska tvinga mig vidare till lugnet för att gymma.
Måste gymma för att imorgon fyller jag på med massa resturangmat och sen pop-corn (mer om torsdagen kommer sen) och då måste jag ju ha plats åt allt det. Och eftersom ingen är hemma förutom jag så måste jag välja om jag ska gå eller cykla.... blir nog cykel för det går fortast.
Jaja, nu ska jag börja packa så jag kommer iväg någon gång!
Kram på er i det tråkiga vårvädret!

Godmorgon, regnmoln på himlen idag igen..


things boys do we love 1


One day


things boys do we love



A Little Bit of Heaven - snyftare



En komedi om en försiktig kvinna som får veta att hon är döende i cancer. Men när hon möter sin själsfrände upptäcker hon att hotet att bli förälskad är otäckare än döden
.
Marley (Kate Hudson) levet det perfekta livet enligt henne själv. Hon har en bra karriär, olika killar när hon känner för det, en hängiven hund och flera nära vänner som älskar henne. Marley behöver ingen man för att vara nöjd med sitt liv oavsett vad alla andra säger. Att binda sig är inte hennes grej.
En dag besöker hon läkaren eftersom hon senaste tiden inte mått så bra. Där får hon beskedet tjocktarmscancer och helt plötsligt vänds hennes liv upp och ned. Från att ha varit en ung, glad och sprudlande tjej måste hon acceptera sin dödsdom.
.
Snyftskala
1 2 3 4 5
.
Komedi
1 2 3 4 5
.
Kärlek
1 2 3 4 5
.
SE VÄRD!
1 2 3 4 5
.


Jag har fått nog

Jag har blivit lurad, sårad och sviken för många gånger. Jag har fått nog. Inte konstigt jag har svårt att lite på folk speciellt killar. Ni gör mig lycklig sen drar ni och skiter i mig helt. En gång torkar ni mina tårar sen fixar ni nya tårar i mitt ansikte.
Ni sårar mig men efter ett tag gör ni mig bara starkare, för varje person som lämnar mig och ni får mig att förstå att jag mår bra utan er också. Visst vissa personer finns fortfarande i mig men jag försöker glömma dom, ni lämnade mig och det är erat val jag ska inte behöva lida. 
Är jag inte den ni vill ha så ge fan i att ge falska förhoppningar, ingen tjänar på det.
Jag har fått nog!
.
Vill ni inte ha en tjej eller kille som vän eller i erat liv överhuvudtaget säg då det eller ge er inte in i deras liv från första början, och fortsätt inte med att ge falska förhoppningar. Alla mår dåligt av det.
Tack!

rörmokare

Fick gå upp i tid idag, eftersom den rörmokare skulle komma och göra något på våran toalett. Han såg ju helt okej t så det var lite värt att gå upp lite och jag har ju vänt lite på dygnet så jag är cp trött på dagarna och rätt pigg mot kvällen och så vill jag inte ha det.
Men iallafall det första rörmokaren gjorde när jag öppnade dörren var att skratta lite... var det år mig, blev lite fundersam sen sa han "godmorgongodmorgon, väckte jag dig?" och hade ett stort leende i ansiktet. Haha lite gulligt att han frågade men jag hade varit vaken i ca 1 timme innan han kom.
.
Jag har lite träningsvärk efter alla pass igår, skön känsla! Kalla mig dum men älskar känslan av träningsvärk..
Men har iallafall legat i sängen hela förmiddagen så nu blir det att göra lite mat kanske eller iallafall se om det finns nå goda rester, hihi.
Vi hörs senare!

Godmorgon mina solstråla!


Från jul


God natt!

Nu blir det film och frukt. Så säger god natt till bloggen och er bloggläsare


Död men livet är på topp

Efter dagens kondition, styrke och zumbapass är jag helt död i både ben och arma, eller nej hela kroppen!!
Så ikväll blir jag hemma, vill någon träffa mig få h*n komma hit seriöst jag orkar knappt gå en meter, haha. Jag kommer sova gott inatt det kan jag slå vad om.
Musiken dunkar i mina öron, träningsvärk och frukt, livet är på topp just nu.


Dagens mål : nyttig

Efter att ha gymmat i ca 2 timmar, med både kondition och styrka är jag ganska slut i kroppen. Men klockan 6 åker jag och mamma på våran måndagspass, zumba i en timme. 
Inatt kommer jag sova gott, och vara nöjd. Ska äta lite frukt ikväll känner jag, mmmh det är så gott!!


Min!

Love me or hate me.


måndag

Jag hade en jätte bra dag igår, eller i början var den seg men så brukar det vara. Vid halv 7 eller något tror jag den var åkte jag hem till Madde och kollade på film med hennes familj, mycket mysigt! Klockan började närma sig 23 och mamma ville hämta mig för att det inte skulle bli så sent eftersom hon skulle jobba, så hon kom men då visade det sig att jag kom inte hem, det blev ändrade planer och jag hamnade i hälsinggården istället. Jag klagar verkligen inte, hade det hur bra som helst. Vi kollade på skräckfilm, pratade och skrattade. mys!
.
Kom inte hem fören runt halv 4 så idag är jag lite seg och men jag ska ändå komma iväg till gymmet, inte gymma på huuuurrr länge som helst!!!!!
Fan nu får jag sluta dega och börja pumpa. Blir väl lite lättare nu när det är lov och sånt. Allt jag ätit nu under påsk har bara lagt sig på lager..
Nu ska jag förtsätta göra mig klar och se när pappa orkar skjutsa mig.
Kram!

love with your heart, not with your eyes


Bio med bästis, check


Söndag.. hmm

Jag blev genast mycket gladare, när jag kommer på att det är söndag och jag behöver inte gå till skolan på en hel vecka. 
Gjort rent i buren åt Tindra, magen kurrar och ropar efter mat. Jag vet inte vad dagen bjuder på förutom helt okej bra väder, med sol. Kanske ska gå ut på en promenad.
Jaja, nu ska jag hjälpa mamma med maten, vi hörs!
Kram!

The minute you think of giving up, think of the reason why you held on so long


haha


Godmorgon


Påskafton

Ja denna dag tycker jag är onödig, alltså att man måste fira. Det känns precis som en vanlig dag, man gör vanliga saker och ja det är en vanlig lördag i mina ögon.
Nej nu ska jag sluta klaga, haha. Har varit nere på stan idag och fyndat en t-shirt/skjorta ja vad man nu kallar det.
Sen har jag inte gjort mycket alls, bara varit hemma och haft tråkigt. Vill ut och göra något!! Blir tokig snart. Jaja till veckan ska jag se till att ha det bra!
Nu ska jag sätta mig i vardagsrummet med familjen.
Kram!

The smile on my face doesn't mean my life is perfect. It means I appreciate what i have and what god has blessed me with.


grr


Glad påsk mina vänner och ovänner!





Plus påskägg med litelite godis, och pengar

min älskling

Nu sitter jag spänt och väntar på att min älskling ska komma ut på dansgolvet!


I can smile, but it is not because of you. Jag mår bra utan dig, jag ska visa dig att du förlorat en värdefull blomma


Lov och torsdagsmys hos en vän

Nej nu är det lov och jag vill inte vara hemma så jag åker på lite torsdagsmys hos en vän. Vill inte sitta hemma har gjort det hela dagen nästan så nej, det ska jag inte göra. Punkt slut!
Så hör av mig imorgon för jag vet inte när jag kommer hem osv.
Men ni får ha en så bra torsdgaskväll och början på lovet.
Kram!


-


mums



dagens - ansiktet fastnade inte på kortet så det var visbart


Min hemlis






Godmorgon torsdag

Ja som rubriken visar är det torsdag. Sista "skoldagen" innan lover. Min klass spelar volleyboll turnering men jag får inte vara med tack vare min hand... som nu är lindad och mår lite dåligt.
Men jag ska cykla upp till bowlinghallen där jag möter upp mina kära vänner. Bowla med skolan (de som inte spelar volleyboll) sen bär det väl kanske hem antar jag, har iallafall inga planer. 
Ikväll kommer mormor och morfar hit, dka bli lite kul att träffa dom också.
Nu ska jag börja fixa mig, så hörs vi kanske innan jag åker, vi får se.
Om inte så ha en bra torsdag allihopa!
Kram

Fixar och donar



Några kanske vet vad det kan handla om och några inte, ni får se sen när det är klart. Kram!


Skolan

Jobbade ju som sagt på öppet hus, det ver verkligen inte mycket folk där men det förstår jag alla har ju redan valt så fattar inte vitsen med den här dagen, aja det var iallafall lite folk, så vi jobbade ca en timme så det var skönt.
Vi gick hem från stan, det var fint väder men ändå lite kallt, men det var härligt att gå.
Nu har jag preics ätit ltie och ska tvätta bort smink sen blir det sängen, har inget att plugga, gött!!!!
Ne nu ska jag göra lite nytta och försöka komma i säng.
Kram

Tell me can you feel my heart beat?

Jag tänker inte klaga på vädert och allt snö det tjänar inget till, det behöver komma ner, och så är det.
Skoldagen har varit helt okej bra. Har bara en hel skoldag kvar och på forsdat glir det bowling en timme sen är det lov, härligt.
OCh nu ska jag snart till skolan med johanna för tt hjälpa till, det är typ öppet hus. så kom och kolla 17.30-19-30!
Vi hörs. Kram

Godmorgon


Sitter djupt

Just nu eller nej inte just nu men jag har gjort och ska återgå nu till alla mina mattepapper och försöka förstå den här skiten och data programet hjälper inte lättare ätt räkna i boken och på rutatpapper. men nej på dator ska det va, f*ck!
Ska fortsätta nu.
Kram

Älskar matte


nu:


det är svårt att beskriva känslor i ord


Godmorgon måndag, det är en ny vecka, ny månad, ny period och nytt schema..


- För er som ville veta..

Noll, noll, noll

Bara bilder idag (förutom det här inlägget då..) Men jag har inget att skriva och ingen idé om något att skriva.
Imorgon är det skola och jag har skolångest...
Juste min kväll igår blev super, mår så bra i eran närhet. Skratt och prat, jag behövde det!
.
.

Det finns bilder som aldrig suddas ut


Bella, bara min Bella


På kalas, men kalasoutfit and face


Grattis världens bästa Bella på 1 årsdagen!


RSS 2.0