Åker på roligheter


Njut av denna snygging medans jag är ute och har det bra!

Redan nervös

Jag ska gå en kurs om två veckor och efter det någon gång är jag på vägarna här i falun, jag är redan nervös!
Eller ska jag vara riktigt ärlig har jag varit nervös 3 år tillbaka, seriöst jag kommer köra ner i diket eller något. Nej nu kanske man inte ska tänka så men jag får väl varna de i Falun att hålla uppsigt ifall jag kommer körandes.
Haha nej det kommer gå så bra så!


Ge mig pengar!



Alla är från nelly. Alla hade passat bra i min garderob
Åh jag blev helt kär i den första men den skulle varit i svart så skulle den passa mig bättre!! Men när ska jag ha den liksom?

Skönt, nu håller vi tummarna

Jag har skickat iväg 3 ansökningar om sommarjobb och 1 lägeransökan. 
Så nu håller jag tummarna för alltihopa att jag får både ett sommarjobb och får vara med på lägret.

God lördageftermiddag

Sov till halv 12 idag.... gillar det inte men det var väl behövligt antar jag.
Nu ska jag skriva klart min intervju jag gjorde med mormor, sen får vi se hur dagen blir.
Har ingen blogglust, insperation eller något..
Vi hörs, kram

dör lite smått!



När han kom ut på dansgolvet, seriöst jag dog. Synd han är bög, men han blir inte mindre snygg för det!


Skulle vilja göra



Men byter ut sister mot brother


myspys på hög nivå

Sminket är av och myskläder på nu ska här mysas. Skiter i om jag är ensam, jag kan ha det super bra ändå.
Ska göra ordning lite frukt och massa gott och musiken är på hög nivå, sen blir det kolla på film hela kvällen och bara ha det gött!
Mår som sagt super bra idag också, eller det finns ju lite minus men dom tänker jag bort.
Vi hörs och ha en bra fredag ni med.
Kram

Fredag

Dagen var seg, ont i magen så jag trodde jag skulle gå av men jag försökte se livet på topp och det funkade bättre än vad jag trodde. Mår bra och tänker bort det som får mig må dåligt. Som det ska vara.
Idag ska jag inte göra så mycket bara ha det bra och mysa med lite frukt och försöka vara så nyttig som möjligt.
Nu myser jag och katten till one tree hill så ska fortsätta kolla. Vi hörs, kram!

Världens stördaste men sötaste katt, och hon är bara min

Godmorgon


Livet flyter på

Dagen har varit super bra, mår så underbart bra även fast jag är sjuk, men just nu orkar jag inte klaga. MÅR SÅ SJUKT BRA!!
Dagen började med våffelfrukost (som sagt) sminkade mig och la mig på soffan ställde klockan när jag skulle börja sätta på mig ytterkläder osv och sen tog jag en powernap i 30 min, det var skönt det också. Hade två lektioner naturkunskap och engelska. Super sega lektioner menmen. Efter engelskan stack jag och mina fina klasskompisar till kina resturangen och käkade mums, första gången jag åt där och det ska jag gör om. Och mysig ställer var det också. Efter vi ätit cyklade jag hem och somnade och sov i 2 timmar, förbaskat skönt! efter som jag är sjuk osv men jag klagar inte!!
Jag har haft en bra dag (ja där kom det igen) men jag trivs så bra i skolan och just nu är det inte så mycket och då njuter man och förstår hur lycklig man är.
Imorgon är det FREDAG, och helgen är inte planerad, har en liten intervju jag ska skriva men det går fort. Sen ska jag försöka träffa bästa tjejerna.
Nu ska jag duscha och sen hoppa i säng, och ladda inför imorgon.
För ännu en bra dag!
Vi hörs
Kram!


You are beautiful and nobody has the right to make you feel like you'r not.

Det finns massor med saker i livet man bara måste accetera, något man inte kan göra så mycket åt.
Det finns gånger då man känner, nu måste jag förstår det här och bara låta det vara. 
Gånger man skrivit ett sms eller på chatten på facebook, men raderat och sen blev det inget mer, sånt är livet när hjärnan vill skicka men ändå vet att jag kanske inte borde. Utan ska vänta och se.
Jag saknar dig och det är svårt att låta bli dig men jag kämåar och accepterar vad som hänt och händer.
.
Att acceptera hur man ser ut är svårt, acceptera hur man är är lite lättare än ändå är det som att bestiga ett berg tills man är helt nöjd med sig själv. Självförtrendet är som en trappa som har många trappor och varje dag försöker man gå uppåt, vissa klarar det fort och andra inte men man ska veta att man är fin på olika sätt och alla är vi orginal, det finns ingen som är lika.
.
Ibland känner man att man bara vill gräva ner sig, är hur depp som helst och inget possitivt finns i tankarna. Då ska man göra det man tycker om och tänka att efter regn kommer solsken, man måste gå igeonom det värsta för att komma till det bästa. Motgångar gör en bara starakare. Det är inte lätt det vat jag så väl men försöker man så klarar man det tillslut. För några månader skulle jag inte ha tanken att tänka så och trodde aldrig jag skulle må så som jag mår nu men tack vare min underbara vänner står jag här.
Visst jag har inte kommit så långt att jag älskar mig jsälv, menjag är rätt nöjd ändå och jag jobbar på det. Jag ler, skrattar och jag menar det fullt ut!
Det var så länge sen, för länge sen!
.
Jag vet att alla klarar det, även hur nörkt det är, även om man tappat lusten kan man klara det. Man tror inte det är sant men det är det och jag har bevisat det för mig själv.
Kom ihåg, ni är fina som ni är och vi är alla orginal. Gör saker ni gillar och umgås med personer som får er att må bra. Det löser sig!


våffelfrukost

Börjar 09.40 och slutar 12.15, bra och kort dag när man börjar bli sjuk och inte orkar med skolan.
Jag åt våfflor till frukost, kanske inte det nyttigaste men det är så sjukt gott, så jag är mätt och glad.
Jag håller på och sminkar mig och sen får det försöka bli en powenap innan skolan eller iallafall ligga och lata mig i soffan ett tag.
Idag blir det mjukis kläder kan jag lova.
Nu ska jag fixa mig så jag hinner med allt utan att stressa.
Vi hörs.
Kram!

Boys and girls...


Just put your hand in mine, forever


I feel good!

Nu blir det sängen, behöver sova eftersom jag börjar bli sjuk. Fuck!
Sovmorgon imorgon iallafall så det är skönt, sen efter skolan antar jag att det blir en runda på gymmet. Beror ju helt och håller på hur jag mår. MEn går jag hemsitter jag och små äter och det är inte okej!!
Jag har en regel so jag klarat i 3 dagar nu och det är att jag får inte äta bulle, kaka eller något fikabröd fören jag fikar med någon typ mina föräldrar, kompisar och när det är något speciellt men jag får inte ta mycket, grattis till dom tre dagaran mot ett bättre liv.
Jag mår så bra. Tränade ju igår som ni vet i mina förra inlägg och idag har jag cyklat till och hem skolan och när jag kom hem tog jag lite kiwi och te, nu ikväll vid nio gjorde jag en smoothi med vanilj yoghurt, frysta hallon och banan MUMS och 2 passionsfrukter. Nyttig och det k'nns bra!
I feel good!
.
Nu ska jag sluta babbla och lägga mig.
Vi hörs, ha det så underbart allihopa
Kram!

6 A4

Skrivit om 15 frågor, 6 A4. För att min slarviga 60 plusare till lärare slarvat bort det förra jag lämnade in som hon inte vågar erkänna. Om jag inte gjorde om det hade jag fått F/IG varning... Hon sa själv för 2 veckor sen att jag inte har något att lämna in men sen kom hon med en kom ihåg lapp. Slarvig lärare, hon gårnog i pension snart hoppas jag.
Jag är klar med det och nu är det bara att lata sig, imorgon blir det en bra dag hoppas jag!
Berättar mer imorgon.
Kram!

Rubrik


Ta bort eller byta?

Jag funderar på att sluta blogga, eller om jag ska blogga någonannanstans som tex devote eller om jag sla byta namn. Tröttnat på min och vill börja om på nytt men är inte säker. Jobbigt läge.

Nu sitter jag i skolan och ska snart ha en 3 timmars medicinlekrtion.... det är kul men inte när dom är så lång. Aven fast vi får ha raster så är det jobbigt ändå. Vi ska prata som sklettet det är ett helt A4 med latina namn på alla skelettdelar. Och vi ska kunna alla utantill, det är ju nästan omöjligt ju.
Nej nu ska jag sluta blogga och prata om ointressanta grejer.
Börjar 13.10 så är väl bäst att gå till skåpet och hämta alla grejer.
Vi hörs min vänner och ovänner!
Kram!


Min bästa vän för alltid


Jag blev nöjd med min nationella redovisning även om jag bröt ihop mitt i talet. Kunde inte hålla tårarna inne. Det ver rätt skönt att få gråta ut lite ändå. Jag berörde mina lyssnare med mitt tal och några börja till och med gråta, de flesta faktiskt. (om det var för att jag grät eller om min text vet jag inte, haha) Fick bra kommentarer och mina kompisar sa att det var bra nu efter också så jag tar till mig allt. 
Nu vet dom som lyssnade att man kan få en så bra relation till en hund och att den betyder så mycket så man gråter fortfarande och det har gått en tid nu. Ska jag vara ärlig tror jag att jag kommer gråta hela mitt liv när jag tänker på henne.
Mitt tal ska jag spara i mappen som är bara för henne. Och lite kommer kanske, kanske upp på bloggen, beror på.

.


Salka jag vet att du lyssnade och jag pratade direkt från mitt hjärta. Jag saknar dig och jag älskar dig bästa vän ♥

 


Flyger fritt

Min dag har varit ovanligt bra. Lite jobbig morgon bara eftersom jag gick till skolan (2km) i ös regn, det var stora droppar och man blev plöt även fast jag hade paraply. Skolan var som vanligt och lite seg men jag klarar det och trivs bra så det är skönt. Efter skolan var jag trött men tvingade mig själv att gå till lugnet ovh gymma lite så det ble en bra promenad på ca 1-2 km, vet inte riktigt hur långt det är och sen 1,5 timmes gym. Mycket styrka men det är skönt. Är fortfarande slut.
Sen idag har jag bara tagit det lugnt nu när jag är hemma, har inget plugg som är panik så jag sköt fram det för att för engångsskull ha lite off från skolan. SKÖNT!
Vi hörs. kram!



Godmorgon


Svenska = klar!!

Nu är svenskan klar och jag ska träna in den.
Sen blir det läsa igenom naturkunskapen också.
Rätt lyckad dag ändå, har varit så jävla seg i skolan, mår inte så bra vet inte riktigt varför.. men aja sen efter skolan körde jag och mamma ett zumba pass i norslund. Skönt och svettigt.
Nej nu ska jag ta lite te mot halsont och läsa igenom mina papper.
Kram

Svar på kommentar


.
Hej nyfika person. Nej det är verkligen inget ex jag tänker på. Vill inte ha någon av dom tillbaka. Visst det kan väl komma stunder då det kommer upp ett minne. Men det är sällan. Så nej, jag tänker på en annan person när jag skriver sånt.
En kompis jag hade bättre kontakt med förrut men inte alls lika mycket nu och jag saknar det och h****.
.
.
Hoppas att alla som tror jag saknar min ex fått klart för sig att det gör jag INTE.
Kram

Skillnaden på personlighet och attityd

Blanda inte ihop min personlighet och attityd:
Min personlighet är vem jag är och min attityd beror på vem du är.

Varför landa när jag flyger fritt


Super bra dag!

Dagen spenderades med min fina vän. Började med att vi åt våfflor. Om någon missat det så är det våffeldagen idag. Efter våffelfrukosten gick vi ner på stan och hade lite mysigt, blev dock en snabbis för att vi skulle upp till lgnet och simma. Galet länge sen och galet vad skönt, blir oftare att simma och få med mig mamma. Vi bastade och hade en trevlig tid tillsammans.
Åkte hem och bara latade oss.
Kärlek till henne!!
Imorgon är det skola och jag är inget taggad, pluggat hela helgen och knappt fått klart något, äckel!
Hoppas alla andra haft en bra helg, det har jag haft iallafall även fast den bestod av mycket plugg. Hade det bra dom stunder jag gjorde annat.
Nu väntar sängen, natti!

glöm inte


I miss you


Saknar det!

Vill skriva men vågar inte.
Vill fråga men vågar inte.
Vill ha det som förr om vi nu hade det.
Saknar det.
saknar att prata med dig. mådde så bra av att prata med dig

Can't forget you


You were a dream


Lördag

Vaknade runt 11, älskar att ha sovmorgon. Dagen blir framför datorn och skriva på min svenska redovisning, det måste bli gjort nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har annat att göra plus att jag vill ju njuta lite av helgen också.
Nu blir det att skriva mitt manus.
Vi hörs.
Kram

true


God natt!

Nu myser jag och katten ner oss i sängen



-


kladdskrivning

‎4 kladdskrivna A4or nu blir det bara att skriva ihop allt.... hej och hå där försvann min halva dag och kvällen försvinner nog också.... ÄLSKAR SKOLAN!
Det är min dag, setat och skrivit och skrivit alla som kommit upp i min lilla hjärna, och min kväll ser ut att bli somma sak eller iallafall skriva ihop allt jag kommit på till en text/tal och sen göra klart powepointen.
Hörs, hej
.


Nu blir det lite..


Studiedag

Sjukt skönt att få sova ut lite det behöve jag verkligen! Har inga planer för dagen, blir nog att bara ta det lunt och plugga liteefter som jag har så mycket att göra..
Har inte så mycket att säga.
Vi hörs kram!

Filmkväll

Haft en liten filmkväll med mina klassisar, mysigt var det. Kollade på en film och åt godis, men vi var rätt trötta på godis eför vi åt alla mycket under dagen haha. Men vi saknade Emma och Lisa!
Nu ska jag iallfall fixa lite här på datorn sen blir det väl ta massa gott och krypa ner i sängen framför en film och ha lite egen tid. Alltid skönt!
Imorgon blir det plugga lite som vanligt och försöka göra klart så mycket som möjligt och försöka hinna upp till lugnet och träna eller något måste iallafall röra på mig lite. ÄR ETT MÅSTE!
Nu ska jag fixa lite sen blir det sängen!
God natt mina läsare!



Sticker iväg på roligheter

Hörs

Dag 4: När jag blir stor.

Hmm, när jag blir stor. Har inga speciella planer, men ska gå högskola och utbilda mig till antingen sjuksköterska, ambulanssjukvårdare eller barnmorska inte bestämmt mig än och har ingen stress till det heller.
Jag vet inte riktigt kanske bor kvar är i falun beror lite på vart jag går på högskola och om jag hittar någon kärlek som jag flyttar med. Men som jag tror nu blir det nog att bo kvar här i lilla falun och skaffa jobb osv sen får vi liksom se vad som händer.
Men något jag vet är att jag ska gå högskola!

Människans bästa vän

Mitt svenska arbete ska handla om relationen som jag hade med min hund. Plus lite allmänt om människans bästa vän och varför man får en sån relation till en hund.
Nu ska jag iallafall fortsätta med min redovisning.
Kram!
.


Sitter här och gråter en och en annan tår, jag saknar dig!
Ska göra den här redovisningen för din skull och visa att du betyder lika mycket för mig nu som då och kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta som ingen kan ta ifrån dig!
Salka ♥

.


Dagens jag, kassa bilder men vad gör man inte





Don't forget to smile!

Godmorgon, jag mår bättre idag, efter lite somn. Plus så har jag sovmorgon idag också så sov 1 timme längre än vad jag brukar det var skönt. Men åndå när man säger dagen innan att man har sovmorgon så kommer båda föräldrarna in en gång halv 7 och den andra kvart i 7 tro jag det var, haha söta. Kommer knappt ihåg vad jag svara de dom..
Imorgon har vi studiedag så vet inte hur min tordag kommer se ut, ska nog kanske vara med några klasskompisar eller något sånt, vi får se.
Jaja nu ska jag sminka mig och sätta på mig kläder om 30 min tar jag cykeln till skolan, är ju bra väder så ska passa på.
Vi hörs. kram!

Semifinal!


Ger upp!

Det här går inte.... fan
godnatt

Att skolan kan få en att må så dåligt det är inte bra...

Så mycket i skolan.Ena veckan är det rätt lugnt och lagom med plugg och ena veckan händer allt och man har flera inlämingar, redovisningar, prov eller vad man nu har. Vi har redovsningar hela tiden känns det som... i alla ämnen ska vi stå där framme och vvara förjävligt nervös. Inte konstigt man inte jobbar, lärarna kan väl förstå att dom har för hög press på oss och att vi klarar inte allt på en gång. 
Och när lärare inte ger en beröm heller så är allt ännu svårare och kan känner ingen lust till någonting.
Pluggar varje dag men kommer ingen vart. Vet inte hur länge jag orkar det här tar på all min energi!
Tur jag har vänner som ger lite ljus till mina dagar!

Idag tar vi dom igen!


Så här känner jag just nu


Dag 3: Vilka jag umgås med. (mest)

Min klass

Linnea


Evelina


Madde




Ska jag? Ja eller nej?

Kommentera!!




Dag 2: Hur jag såg ut idag.

bad hair day, min morgon klädsel


I skolan

T-shirt - Only, Jeans - GT
Lite trött outfit men orkade inte göra så myclet, trött och som sagt bad hair day!!

Plugg, plugg och åter plugg

Jag gör inget annat än pluggar känns det som, äckel skola. Vi går flera timmar måndag-fredag varje vecka (utom lov men ni fattar) är inte det nog?! Vissa hat ett liv utanför skolan och fullt upp med annat. Vi behöver inte läxor och så stora uppgifter så vi måste ta hem, isåfall om dom nu är så stora sprid då ut det så man får längre tid på sig så man hinner göra det i skolan....
Sur tjej!
.
Sitter just nu och lyssnar på pluggmusik och ska snart återgå till mitt svenska tal, vi har nationella nästa vecka. Ska skriva om min relation till mina djur osv. Blir den bra kanske jag delar med mig, omväxling i bloggen.
Dagens lära känna inlägg kommer när jag har tid att lägga upp den.
Kram!

In school

Sitter just i datasalen och väntar på min engelska lärare. Vill hem och sova mår inte så bra, trött och lite förkyld. Men ska upp och gymma lite grann innan jag får åka hem. Är hungrig även fast vi åt för ca 1 timme sendan..
Nu kommer hon så får lov att stänga ner, hör av mig senare.
Kram!

Godmorgon


Färjestad levererar!


Din sista tid på jorden, 7 januari 2011

Minns den dagen som igår.
.

Dag 1: Fakta om mig,

  • Jag heter Emma Bergström och är 16 år. Den 27 oktober kom mina första skrik på Falu BB.
  • Jag bor med min mamma, pappa, en katt och ett marsvin i en lägenhet i Bojsenbrg.
  • Går vård och omsorgs linjen på kristienegymnasiet, och trivs som fisken i havet. Men det är galet mycket plugg. Alltid gillat att tagit hand om människor och man kan få jobb direkt efter gymnasiet så då kändes det som ett bra val och det är det också. Nöjd.
  • Jag är oftast en glad och sprallig tjej som allid skrattar och ler. Hur ont det än gör i mig så ler jag och försöker må bra. Mina kompisar brukar säga att jag sprider gjädje också.
  • Jag är singel sedan 8 månader tillbaka. Det är tomt och saknar änslan att vara kär. Att vara singel har sina fördelar och nackdelar. Två fördelar är att jag inte sårar någon annan än mig själv om jag gör något och jag är fri och får göra vad jag vill. Men jag vill gärna ha förhållande älskar att mysa ner mig tätt intill en person om verkligen älskar, hålla handen och pussas.
.
Vill ni veta något mer så fråga på!

Lär känna mig dagar, börjar idag

Dag 1: Fakta om mig,
Dag 2: Hur jag såg ut idag.
Dag 3: Vilka jag umgås med.
Dag 4: När jag blir stor.
Dag 5: Mina rädslor.
Dag 6: Min underbara sport.
Dag 7: 5 ni inte visste om mig.
Dag 8: 5 saker jag stör mig på.
Dag 9: Min favorit årstid och varför.
Dag 10: Vilken typ av killar jag faller för.
.
.
Ska försöka hålla så länge jag kan och försöka göra hela

Lev dagen som den kommer. För dagen som gick kommer inte tillbaka.


Som varje måndag!

Fast falukorv, bilden är gammal
.


Skaka rumpa och tuttar

Skolan gick bra men det är svårt att hålla humöret uppe. Fick äntligen träffa mina fina och saknade vänner!! 
Jag ska snart sätta på mig danskläder, fylla vattenflaskan och sticka iväg på ett zumbapass. Behövligt!
Jag har börjat på ett bra liv nu, jag ska försäka tänka på vad jag äter och hur jag äter, försöka motstå så mycket godis. Och nu ska det inte bli som förrut, att det håller en vecka utan nu ska det vara såhär och det är bara så!!
.
.
Lite zumba

Trött måndag!

Det är måndag igen, hurra...
Det är fullt med snickare uranför allafönster och jag ser ut som ett troll och vi vill gå runt i bh och  trosor som vanligt men nej det ska jag försöka att låta bli!
Linnea kom nyss som varje måndag och jag håller på att fixa mig och måste ta 9 bussen för att jag ska fixa en sak i skolan, jag som har sovmorgon idag, *snyft*
Vi hörs
Kram

snart ny vecka

Nu hoppar jag in i duschen och sen packar till imorgon, det är ju en ny vecka och det vill säga tillbaka till skolan, suck! Inte taggad, vill ha lov och sommar!

Charmig


Att vara stark är inte att falla, utan att ta sig upp efter varje fall


15.59

När jag kom hem tog jag lite mat och sen la jag mig på soffan och kollade på film. The blind side, värd att se. Somnade nästan direkt på den sköna soffan och vaknade igen vid 14.45 då det var dags för mat.
Nu gör jag allt för att hålla mig vaken. Ska plugga lite också... kul att man sitter hela vardagarna och pluggar rumpan av sig och man får inte ens ledigt på helgerna. Duymma skola, två år kvar och sen ska man ju gå högskola också.... Nej nu ska jag leva i nuet och inte tänka på vad som hände om två år.
.
Från och med idag ska jag också börja ta bort min sötsugenhet (eller vad det heter) jag ska alltså sluta små äta osv, så mamma tog fram några tebletter som man ska ta morgon och kväll så får väl hoppas det funkar!
Nu ska det förändras!
Haha jag kon nyss och tänka på hur ofta jag sagt det och det håller en vecka sen är det kört, men jag måste ta tag i det här nu!

Godmorgon

Godmorgon, nu blir det att slänga i sig lite frukost sen ta väskorna och skridskorna till min älskade ishall.
Sista träningen för säsongen *snyft*. Men får njuta lite eftra nu av min underbara sport!
Kommer sakna alla i borlänge och sakna att få träna. I augusti kör vi igen, läntar som en tok redan!
.


Godnatt


Gör om

Bloggen kommer vara lite konstig nu ett tag framöver, ska fixa och göra om lite grejer så.
Ska försöka själv och vi får se hur det slutar, haha.
Ser ni inte designen tryck F5

Saknar er

Jag saknar att prata med er. Saknar att träffa er. Vill prata med er. Vill träffa er. Två veckor utan er i skolan har varit tomt. Vill ha allt som vanligt igen! Älskar er då, nu och föralltid! Evelina och Madde jag saknar er!


Städat hela dagen

Jag har städat heeeela dagen, puuhhh vad trött jag är nu. Men jag fick det gjort och nu är mitt rum rent och fint, skön känsla. Det som är kvar är att sätta på nytt lakan och sånt i min säng sen är allt klart!!
Ikväll blir det att ta det lugnt tror jag, inga planer och det kommer nog inte bli några ändringar heller skulle jag tro.
JAg ska också försöka fixa en ny header oh design till bloggen. Tröttnat på den jag har nu haft den för länge, sen i somras någongång.
Nu ska jag kolla efter lite filmer att ladda hem som jag kan mysa till ikväll.
Kram vi hörs!

Det är svårt att släppa taget


Godmorgon eller ja

Mamma kom inte och väkte med halv 12 så då kände jag att jag fick lov att gå upp har lite saker för mig idag.
Min fredagkväll blev lyckad och planerna ändrades för min del, hade lite godis, pratade skit med Daniel, så blev att han åkte hem runt 3 någongång. Men det var trevligt, inte träffat honom sen januari någon gång. Riktigt bra vän den där grabben!
Nej nu ska jag sätta igång med allt jag ska göra, vi hörs.
Kramar!

Bra dag....

Bra dag.... fast ne den kunde varit bättre. Vakmade och var lite förkyld och har ont i halsen det förstörde hela min dag. Bara tråkiga lektioner också gör den inte bättre precis. Tur jag har ne klass som piggar upp mig lite.
Men nu sitter jag här forever alone och deppar.
.
Nej JAg ska vara glad eller iallfall försöka. Det är fredag och betyder heeeelg. Galet skönt! Är helt plan lös, kanske träna söndag morgon, sista konståknings träningen för säsongen *snyft*. Längtar radan till augusti synd att säga men konståkning får mig ju att må så bra!
Ikväll blir det bara ta det lugt skulle jag tro och mysa.
Hoppas ni har en bra fredag och bra helg!
Kram!'
.
Fråni söndags, MAX <3

Älska mig för den jag är

Älska mig för den jag är och inte för den jag borde vara,
För jag är den jag är och det kommer jag alltid vara!
.


Kopplar bort

Efter att ha bloggat sen jag kom hem, kopplade jag bort skolan och allt plugg och bakade lite.
Kladdkaka med cocosglasy som nu står ute och kyls ner.
MUMS!

.


Kommer aldrig ge upp

Jag kommer aldrig ge upp fören du försvunnit ur mitt liv på riktig
.



Hål

Har hål i  timmer men dom timmarna är snart slut, äntligen! Orkar inte med hål, jag vill bara hem!
Har svenska sen blir det hem så sjukt skönt! Provet gick också rätt bra tror jag, nu innan jag sett rättningen känns det bra och jag gjorde det jag kunde mer kan jag inte göra.
På hålet jobbade jag och lisa med vårat medicin grupparbete, det saknades på stycken som jag inte vet vart dom är... men aja, vi gjorde klart det vi hade och sen får dom andra göra sitt och jag skriver in det på våran powerpoint. Måste vara klart tills i helgen för på måndag ska vi prata inför klassen.
Nej nu ska jag dö lite vi hörs. Kram!!!



Så sant!


Torsdag morgon

Sjukt trött!! Ville verkligen inte gå upp ur sängen. Men man är ju tvungen att gå till skolan om man ska få något gjort. Har engelska prov idag och den insändaren jag pratat om ska också vara klar. Insändaren blev nästan klar förra lektionen ja ska bara läsa igenom den sen och ändra lite sen är den klar, insändaren handlar om att vi vill ha egna bärbara datorer till gymnasiet, om några får det vill jag också ha det ju!
Idag efter skolan lir det bara hem och lata sig, antar att jag måste städa rummet också ser förjävligt ut!
Nu ska jag äta klart fukosten och sedan fixa det sista sen kvart över 9 blir det att cykla till skolan, visst är jag hurtig.
Vi hörs, kram!
.

En bild från showen igen, hihi

Fina tjejer!


Varför?

Varför är det så lätt att älska men svårt att glömma?
.



.

få aldrig en tjej att falla om du inte är beredd att ta emot henne..
.


Jag glider tillbaka..


melodifestival mix, några av mina favoriter


Dålig på att blogga?

Är jag dålig på att blogga? Skule jag själv svara på den frågan skulle det nåog bi både ja och ne. Jag harinte suttitid daton fö jag har itne orkat och ninte mått bra. Inget att skriva heller..
Men showen gick bra och jag hade en super bra dag, på kvällen kom skiten och jag fick igrän men det var helt klart värt det!!!
Fullt upp i skolan och den tar på min energi har somnat tidigt 3 nätter på rad nu, så skönt!
Nu har jag inte såmycket mer att skriva, jag mår bra och sliter med träning.
Blev stolt över mig själv idagcyklade till skolan och efter skolan gick/cyklade från skolan till lugnet, upp för hela svärdsjögatan och lite längre (död tjej!!) Sen 1 timmes gym, både löpning och styrka, sen cyklade jag från lugnet och hem till "fina" bojsen. Duktig tjej!
Jag gymmar varje tisda och ibland på helgerna, jag når mina mål med små steg som ska bli stora!
Bilder från showen kommer när jag har tid att ladda upp dom.
Kan bjuda på en nu.
Kram
.
Älskar bilden, och älskar tjejen bredvid mig!

Idag händer det


Ännu ett inlägg, mer info


packar och taggar

Kollar på melodfestivalen och packar till showen imorgon (jag hoppas ni kommer)
Kameran kommer vara med och hoppas på mycket bilder från schlager showen.
Kommer bli dåligt bloggning imorgon för jag kommer vara i ishallen från halv 9 till 18 tiden kanske
Bjuder på några gamla bilder från andra shower

2010

2011


- Nalle Puh


Glad idag, livet leker!


Ni har väl inte glömt?

Nu taggar hela borlänge konståkningsklupp för en hel söndag med show. 
Vi förväntar oss att alla kommer och kollar. 
Schlager tema som ni ser på bilden, alltså lite melodifestivalsslåtar både gamla och nya.
Vet tyvärr inte omm det är inträda men det ska jag ta reda på ikväll. MEn det kommer vara värt det!
TAGGA NU TJEJER OCH KILLEN!
.

FML, jag saknar dig

Jag får inte, jag vill inte och jag borde inte!!
Men jag gör det. Jag blir så besviken på mig själv, hur kan jag?
Jag har inget att sakna längre, det var då och nu är nu.
Jag klarade mycket med dig, men nu klarar jag ALLT!! Vad är det jag saknar?!
Har måttunderbart bra nu ett bra tag och det har varit hur skönt som helst, det är så jag vill leva och känna. Vill inte glida tillbaka där jag en gång var, jag vill verkligen inte.
Det här ska inte förstöra min fredagkväll, aldrig i livet!
Jag är stark nu tack vare mina super fina vänner som alltid finns för mig.
Massa kärlek till dom!
.


You call me stupid?

You call me stupid?
I fake a smile everyday and you belive in it every time



för att komma till det bästa

Du måste gå igenom de värsta för att komma till det bästa


Godmorgon

Sitter nu i skolan och har svenska lektion.... fortfarande inte kommi på något att skriva om. Trött jag blir och det ska vara inne nästa vecka.
Jag lyssnar på musik och tänker så huvudet snart exploderar, vad ska jag skriva om???
Efter skolan så ska jag nog bara hem och ta det lugnt som vanligt, det blir en full planerad helg, lördag kväll blir det genrep av showen och på söndag är den stora dagen. Söndag kommer spenderas i Borlänge ishall hela dagen med super fina konståkare i alla åldrar! Ska bli kul! Och hoppas det kommer folk.
Nu ska jag fortsätta med min svenska insändare.
Ha det bra, kram!
.


Min värld

Det krävdes miljarder människor för att skapa denna värld men enbart en person behövdes för att skapa min värld, nämligen du


Svenska lektion

Nu har vi sista lektionen för dagen, och det är svenska. Vi ska skiva en insändre om vad vi vill... svårt att välja något man ska skriva om.
Efter skolan ska jag gå lite på stan, måste hitta en tröja till helgen, då vi ska ha show och sen ska jag kanske kolla på en puder för min börjar ta slut... Vafan började man sminka sig för?! Pengarna man lägger på smink kan man ha sparat till något roligt eller till kanske körkort.. men aja sånt är livet.
Nu ska jag fortsätta att skriva min argumentande insändare.... om jag kommer på någor att skriva om!
Vi hörs, kram!

Klok björn


Min onsdag

Min onsdag är som vanligt. 08.30-10.45 vård, 11.10-12.15 idrott och sist men verkligen inte minst 13.10-16.00 medicin... Jahg lämnade klassrummet sist, jag kände att varför skah jag gå och jobba hemma när jag kan sitta kvar här och vet att jag göra det så jag är nöjd och stolt.
När jag kom hem tog jag det lugnt och sen klockan 18.30 åkte jag till borlänge för lite träning, sjukt kul att träffa mina vänner där och det var lite skönt och dampa också som vanligt när jag är där... men jag älskr konståkning så det är värt det. Kom hem vid 21 så då åt jag och duschade sen ropade s'ngen efter mig, var så galet trött och såklart ville jag inte svika min säng.
Skrev inte igår för att jag inte hade tid riktigt så det blev idag för att jag hade tid nu på morgonen.

Godmorgon

Godmorgon, hade sovmorgon idag så jag sov till halv 8. Skönt och jag behövde det. Har sovit rätt bra och hoppas att ni också gjort det.
Nu sminkar jag mig, ska strax äta lite frukost sen blir det ut till bussen som går halv 10.
Dunkar musik så jag vaknar till lite och har lust att åka till skolan.
Vi hörs sen, kram!
.

Gammal bild

.

Pratar du bakom min rygg, betyder det att jag är längre fram än du


(Bild från 3 juli 2010, dagen då jag konfirmerade mig också, liten tjej!)

nejmen, alltid kul att kolla gamla bilder

Får sig ett gott skratt då och då iallafall


Dagen

Sover dåligt om nätterna... (men mina drömma är bra) så är trött på dagarna i skolan men jag tar mig genom dagarna iallafall, bäst som jag är!
SLutade skolan 2 så tog bussen upp till gymmet. Blev 20 min på löpbandet och 1 timmes styrka. Skönt! Ännu skönare var det att duscha och basta efter!!!
Efter det har jag varit seg i kroppen och inte kunnat prata utan att flamsa, sjungit massa och bar avarit almänt flum helt enkelt.
Nu ska jag ta fram lite glass och sätta mig i sängen för lite oth, hihi fast!!
Det är lite tråkigt för jag har inga nya bilder ellr något... ska försöka fixa men jag har helt enkelt inte fotolust eller tid för det..
Men vi hörs, kram!

Jag ska ha när jag flyttar hemifrån!

Det är ett måste, och jag har bestämmt mig jag ska ha en!
.
Valp



Vuxen



min söta fis!


you know my name, not my story




Nalle Puh♥


Kom Borlänge ishall 11 mars!!

Vet dock inte om det kostar men ska ta reda på det, men det är en billig slant så tveka inte. KOM!
.
.

För stor bild för att skanna in i datorn, tvärr så en lite halv taskig bild blev det. Men man ser i alla fall

Hallon glass och oth


Att vara singel betyder inte att du är svag

Att vara singel betyder inte att du är svag, det betyder att du är stark nog att vänta på vad du förtjänar.
Du kanske inte är allas första val men någonstans i världen finns det någon det en som inte vill ha någon annan än dig och skulle kunna döda för att hitta dig. Det gäller bara att hitta den rätta personen man kan ge sitt härta och liv till.
-

Idol♥


Dålig uppdatering

Jag har varit dålig på att uppdatera. Igår kom jag hem och var sjukt trött och ville sova så alltså ingen bloggning. I morse orkade jag inte sätta på datorn var jätte trött. När jag kom hem kände jag ingen blogg insperation och visste inte vad jag skulle skriva, haha.
Det hände rinte så soliga saker i mitt liv just nu. Men min dag har iallafall varit bra trots trötthet.
Jag mår sjukt bra och speciellt nu efter ett skönt zumba pass, känner mig som ny igen och några kilo lättare.
Bra dag och bra humör, kan inte bli bättre!
Vi hörs nu ska jag packa lite saker till imorgon.
Kram!
-
-

Blond?? Nej jag kollade bara om hon var med... hihi o:)

Ensam med skolångest!

Nu har linnea åkt och jag ska byta om till träningskläder igen.
Hör av mig senare.
Kram!

Nalle Puh

Det är roligare att prata med någon som inte använder långa, svåra ord, utan korta, lätta ord, som: 'Vad sägs om lite lunch?'.
- Nalle Puh

Hemma

Blev lite längre i ishallen än väntat, först blev det träning sen frågade becka om jag ville hjälpa henne att vara tränare. Dom är d så söta så jag tacka såklar ja.
Men nu blir det dusch sen kommer bästis och vi ska ha det bra som vanligt. Hmmm vad ska vi göra.....
Jaja, nu DUSCH!
Kram!

I ishallen


Becka!!!


Tagga!!

Jag mår bra än, så skönt!!!
Så nu ska jag tagga sängen för klockan 08 ska jag vara i borlänge ishall och vara pigg å super bra humör.
Efter showträningen ska jag hem och duscha sen kommer den suppppersaknadeeeeeeee fisungen!!!! Längtar som en tok!
Fast innan jag lägge mig ska jag nog kolla på lite oth och äta fukt, mums på mig som är lite nyttig!
och jag hoppas på att drömma det jag drömt nu ett tag, haha. Vad vill ni drömma om?
God natt!
Juste jag kommer lägga in lite citat från min idol, Nalle Puh. Vilken stjärna!

Våran kära vän nalle puh!



Önska du var här

Jag saknar ditt leende, din lukt och dina kramar..


Jag vill. Jag vill. Jag vill.


The boys who, 9



Solen skiner ännu en dag!

Det har varit ur bra väder hela veckan, hur fantastisk är inte det?? Men det ryktas om att det ska bli kallt igen... Men det är bra att det kommer nu så vi får sommar snart!
Drog mig i sängen till halv 12 idag, herregud vad det var skönt. Visst halva dagen var slut av att bara ligga i sängen men jag behövde det och det var ju så sjukt skönt! Jag var värd det.
Jag är lika glad idag, aven om det känns trist att lovet snart är slut och man ska tillbaka till skolan igen. Men det är väl skönt på något sätt det också.
Idag är jag planlös som vanigt, hehe. 
Funderar på att dra upp på gymmet ännu en dag, skulle vara så sjukt skönt men tråkigt själv. Vi får se.
Vi hörs.
Kram!

Right now


rikare

500 ENKRONOR rikare, tack världens bästa morfar!!

Den vackraste stunden


Blev en super bra dag!

Jag är fortfarande glad, och jag vet varför. Dels för att jag börjat om på nytt men mycket mera.
Dagen har varit super bra, gymmade med grymma personer, sen vidare ner på stan och hade det bra.
Nu väntar jag på att mormor och morfar ska komma, trevligt värre.... men jag får hålla med lite det är ju trevligt att träffa dom har ju inte gjort det sen i julas tror jag det var..
-
Och kvällen blir väl bara att vara trött och slut efter en bra dag, oj får inte glömma att jag är GLAD också, haha.
Kanske kommer till affären ikväll också så jag kan köpa något gott, men helst inte så onyttigt.
Vi hörs!
Kram!

Städat rummet

Jag är nästan klar hahah, jag är segast i världen på att städa mitt rum...
Ska fixa mig lite och plocka ihop träningsgejer sen bir det gymmet med Anton, Evelina och Måns.
Jag är fortfarande på super bra humör!!

solen strålar

Godmorgon, jag är på super humör! 
Dels för att jag gått runt och tänkt att det är lördag hela morgonen så jag har varit nera och tänkt att det bara är två dagar kvar tills vi ska börja skolan igen, men för en stund sen kom jag på att det är fredag och vi har hela helgen framför oss, hurra. Glad Emma!
Solen lyser, vårväder och jag hoppas dagen blir bra och att jag inte bara sitter hemma.
Jag ska iallafall städa nu och jag hänger inte läpp, då mår jag seriöst bra. Kanske drar och gymmar lite senare och tränar till sommaren så man kan visa sig i tighta linnen och shorts, haha.
Nu ska jag sätta fart så jag får det gjort och så snabbt som möjligt!
Ha en bra fredag!
Kram

You are beautiful

You are beautiful, and nobody has the right to make you fell like you're not!

Det är du

Jag vill berätta sanningen, det är svårt och jag är rädd att förlora dig igen.

 


Min älskling!


Bra dag

Har inte varit hemma idag, därför jag inte bloggat.
Som det tidigare inlägget så gick jag och mamma ner på stan och lunchade, mys. Sen kom Evelina och vi gick runt och kollade lite, köpte ett par solglasögon för att jag hade ett pesentkort och visste inte vad jag skulle köpt annars. När vi inte orkade mer åkte vi hem till mig och hämtade träningsgrejer lite fort,skyndade till bussen och sen vidare till gymmet. Känns sjukt skönt nu efter har inte tränat sen den 14 februari, fy på mig.
Nu blir det bara mysa och imorgon blir det ännu ett träningspass tror jag. Ska försöka iallafall.
Vi hörs senare, kram!

Snabbt inlägg

Jag vaknade halv 12 idag, hihi. Men det var skönt med sovmorgon. Jag tänkte slänga in ett snabbt inlägg så skriver jag mera när jag kommer hem.
Jag har fixat mig och gjort något med min morgonfrisyr (haha) så nu ska jag och mamma ha lite mor & dotter tid så vi ska gå ner på stan och fika eller något, ska bli trevligt.
Vi hörs, kram!

RSS 2.0